Menu
Nieuws

Ontmoeten

We hebben al tientallen inspirerende ontmoetingen gehad het afgelopen jaar in de Achterhoek. Veel interessante en spontane ondernemers leren kennen. Niet alleen ondernemers maar ook veel mensen die zich met hart en ziel inzetten voor kunst & cultuur in onze regio.

Een aantal van deze ontmoetingen heeft bijvoorbeeld in Montferland al geresulteerd in nieuwe partnerships . Veel contacten die er al zijn geweest krijgen op dit moment een vervolg . Samenwerkingen worden gestart en onze focus is de komende maanden al deze contacten te vertalen naar samenwerkingen. In andere gemeentes in de Achterhoek vinden ook veel ontmoetingen plaats. In Doetinchem konden we onlangs Lev toevoegen aan ons partnerbestand. In Winterswijk mogen we werken voor Strandlodge , in Zutphen , Winterswijk en Braamt spreken we deze week inspirerende ondernemers.

Bouwen

Een andere focus is het bouwen aan ons Achterhoek netwerk. Ons team van bouwers werkt aan een nieuw Montferland netwerk. Tevens bouwen we voor Doetinchem en andere plaatsen in de Achterhoek nieuwe portalen. Voor zakelijk Achterhoek staat er een mooi concept in de planning en voor het Achterhoekse gevoel bouwen we aan Achterhoeks. We investeren nu en de komende jaren fors in onze netwerken om de nieuwe partnerships krachtig te kunnen starten via netwerk-, portfolio- en doelgroep marketing.

Ook afspreken en kennismaken ? bel 0316-581910 of mail . Doe mee , om zo met elkaar de Achterhoek op de kaart te zetten!