Menu

Vakantiepark de twee bruggen

Goedemorgen Henk-Jan,

Hierbij nog even een korte weergave hoe wij zouden kunnen starten met samenwerken na onze eerste kennismaking.

Meerdaagse meeting markt – voor je broer – de groepsaccommodaties in de markt zetten in ons vergadernetwerk. Om de midweken meer rendabel te krijgen. Onder andere Vergaderen.nl , Congres.nl, Meerdaags Vergaderen.nl zijn van ons. We bereiken ook de beslissers en veel pco’s gebruiken ons om locaties te zoeken.

Groepen die erg leuk zijn om te ontvangen als gastheer zijn Vriendinnen , Golf en Families. Wij richten onze marketing oa op vriendinnenweekenden en golf groepen . Voor families hebben we allerlei online concepten met als focus meer generatie familieuitjes/weekenden. Opa en oma, kinderen en kleinkinderen.

We promoten de regio achterhoek dit jaar 20 jaar. We gaan dit hele jaar ons achterhoek netwerk nog breder neerzetten en allerlei leuke en originele bedrijven proberen aan te sluiten.

Bestaande concepten zijn er ongeveer 80 met oa De Achterhoek en Beleef de Achterhoek . Nieuwe concepten waar we met verschillende uitgevers op dit moment mee aan het werk zijn , Achterhoekse zaken ( mice & beta/in ontwikkeling nog ) en Achterhoeks die we samen met 4 Achterhoekse uitgevers invulling gaan geven.

We zouden graag laten zien dat we een goede partner kunnen zijn op allerlei fronten en hopen jullie ook met arrangementen willen aansluiten bij ons. Alles op basis van commissie zoals besproken, om eerst te laten zien wat we waard zijn. Een samenwerking kan dan op allerlei manieren uitgroeien tot een jarenlang strategisch partnership.

Fijne dag en met vriendelijke groet,

Rob Kraaijenvanger – Partnership.nl

Email – 0626056457