De Achterhoek

Mijn vader komt uit Neede en met Achterhoeks bloed promoten we dit jaar de Achterhoek precies 20 jaar . Dat doen we met veel plezier en liefde voor de Achterhoek.  Vele honderdduizenden toeristen vonden via ons de afgelopen 20 jaar de weg naar de Achterhoek. Vanwege ons jubileum richten wij ons vanaf nu nog intensiever op de promotie van de Achterhoek. Dit omdat er veel meer kan , we beginnen met de dagmarkt voor groepsarrangementen zowel voor consumenten als bedrijven. We zijn al 20 jaar kennispartner van veel Achterhoekse ondernemers en brengen sinds 2004 de Achterhoek via story telling in beeld bij de juiste doelgroepen.  We geven ook marketing advies aan toeristische organisaties en gemeentes.

Vanwege ons 20 jarig jubileum bouwen we voor de Achterhoek aan nieuwe concepten .

Destinatie Management

Destinatie Marketing Organisatie

Wij  ondersteunen veel ondernemers , stichtingen en gemeentes met de ontwikkeling,  het managen en het promoten van een locatie of destinatie. Tevens stellen wij onze high tech online tools en onze jarenlange ervaring ter beschikking om online projecten ook uit te kunnen voeren en er zo samen een succes van te maken.

Focus

De beleving van de consument heeft onze focus . Wij stellen ook nieuwe toeristische producten samen in samenwerking met onze partners. Wij kennen de markt en zijn de ontwikkelingen al 20 jaar voor.

Werk in uitvoering

Focus 

  • Arrangementen ontwikkeling
  • Regio promotie
  • Doelgroep marketing
  • Contacten leggen en nieuwe partners aansluiten
  • Montferland en Achterhoek marketing
  • Conceptontwikkeling met focus op Doetinchem en Montferland

Leisure

Wij bewerken de consumenten markt met De Achterhoek. Een Portal met een mooie mix van arrangementen voor een dagje uit of weekendje weg.  Momenteel verbouwen wij deze site, dus wat u ziet is nog erg BETA / in ontwikkeling . Bijzondere buren krijgen ook aandacht als Montferland een prachtige groene grensstreek. Enkele tientallen andere thematische en regionale concepten vormen samen ons Achterhoek netwerk.

Er zijn verschillende nieuwe concepten in ontwikkeling met name gericht op Doetinchem en goede Achterhoekse zaken

Enkele andere nieuwe concepten lanceren we begin 2020.

Zakelijk

De zakelijke markt bewerken we onder andere met Vergaderen in de Achterhoek en Vergaderen.nl . Voor een leuk feest is er bedrijfsuitje in de achterhoek welke arrangementen we ook promoten op Feest.nl . Een 30 tal andere concepten versterken ons Achterhoeks zakelijk netwerk.

Op dit moment voeren we gesprekken met partners om ons zakelijke arrangementen aanbod in de Achterhoek te vergroten. Steeds meer partijen sluiten aan met als uiteindelijk doel meer zakelijke evenementen in de Achterhoek binnen te halen. Wij richten ons op mooie bedrijven met krachtige ondernemers die de groepsmarkt bewerken en actief zijn in de vergader- en congresbranche.  Met daadkracht en met elkaar worden we zo steeds aantrekkelijker en sterker.

Wij zijn ook eigenaar van Congres.nl en Congrescentrum.nl en zoeken partners die grotere dag- en meerdaagse congressen kunnen faciliteren.

Mee doen ? Kijk op Partnership.nl voor meer informatie of bel direct voor een afspraak 0316-581910