Onze specialisatie

Het ontwikkelen, promoten en boeken van arrangementen in de vrije tijds en bedrijfsevenementen markt. Wij zetten een locatie en/of destinatie op de kaart via content & portfolio marketing.  De recreant bereiken we met ons bedrijf Recreatief.nl BV de zakelijke gast met ons bedrijf Businessbookers BV. Beide bedrijven hebben een groot online netwerk & krachtig bereik bij de juiste doelgroepen. Na 20 jaar bouwen met ons bedrijf CRIO BV werken we nu met veel plezier voor een groot aantal bijzondere toeristische partners in Nederland, Duitsland en België.

We zijn gevestigd in Didam op de Hoofdstraat 1 & Montferland Fans

Sinds 1999 richten wij ons met Montferland Marketing op de promotie van onze regio als dé vrije tijds bestemming in Nederland. Montferland is een unieke regio waar erg veel Nederlanders rust vinden die nog maar in weinig regio’s in Nederland te vinden is.

Montferland Marketing heeft een enthousiast en daadkrachtig team dat zorgt voor innovatieve en creatieve campagnes die Montferland telkens goed in beeld brengt. We proberen partners met elkaar te verbinden om tot nieuwe vrije tijds  producten te komen om zo de Montferland nog beter op de kaart te zetten. Geen woorden maar daden met de focus op investeren in de regio en het combineren van elkaars kracht en passie.

Rob & Christel

Rob & Christel zijn de initiatiefnemers van Montferland Marketing. Wij hebben sinds onze jeugd veel tijd in de Montferland besteed en erg veel affiniteit met de regio. De promotie van een regio is iets voor daadkrachtige en ervaren mensen die hun nek uit durven te steken om met elkaar tot goede resultaten te komen.

Ons bedrijf promoot Montferland nu 20 jaar voornamelijk als weekendbestemming. We richten ons nu op het uitbreiden van ons Montferland netwerk met dag arrangementen zowel voor consumenten als bedrijven. Tevens helpen we ondernemers , stichtingen en gemeentes met de ontwikkeling,  het managen en het promoten van een locatie of destinatie.

Montferland fan ? Interesse in contact om ’t over onze regio te hebben ? mail me