Menu

Henk Bulten

Hierbij nog wat informatie over onze organisatie.

CRIO / Achterhoek Marketing is gespecialiseerd in de promotie van een destinatie of locatie. Met onze zusterbedrijf Recreatief.nl BV bewerken we sinds 1999 de leisure markt en met Businessbookers BV de zakelijke (MICE) markt. Wij focussen ons op de binnenlandse markt, onze oosterburen en onze zuiderburen. In deze 3 landen hebben we veel partners. Via partnership-marketing ondersteunen wij allerlei toeristische ondernemers en bedenken, promoten en boeken wij arrangementen. Wij hebben online netwerken gebouwd rondom toeristische thema’s, regio’s en doelgroepen.

We hebben Achterhoeks bloed met ouders uit Neede en Haaksbergen . We zijn op 19-9-1999 begonnen met de promotie van de Achterhoek via De Achterhoek.nl . Inmiddels is ons Achterhoek netwerk tientallen websites, social media kanalen en tientallen partnerships groot. Heel veel toeristen hebben wij in de afgelopen jaren naar de Achterhoek gebracht. We promoten overigens in Nederland iedere provincie, elke regio, elk thema en 1500 partners ondersteunen in Marketing & boekingstrajecten. Toerisme & Recreatie, leisure & zakelijk, alles.

De meerdaagse vergadermarkt bereiken we onder andere via Vergaderen.nl , Congres.nlMeerdaags Vergaderen.nl en Vergaderen in de Achterhoek. We bereiken ook de beslissers en veel pco’s gebruiken ons om locaties te zoeken. Er zijn ook veel concepten rondom doelgroepen die beslissen tijdens bedrijfsevenementen trajecten zoals de directiesecretaresse of de personeelsvereniging.

We promoten de regio achterhoek dit jaar 21 jaar. We zijn vanwege ons 20 jarige jubileum ons Achterhoek netwerk breder neerzetten en buiten weekend producten ook neer dagarrangementen promoten. Met veel toeristische ondernemers in de Achterhoek zijn we nieuwe partnerships gestart.

Enkele concepten uit ons Achterhoek netwerk zijn De Achterhoek en Beleef de Achterhoek . Nieuwe concepten waar we met verschillende uitgevers op dit moment mee aan het werk zijn , Achterhoekse zaken ( mice & beta/in ontwikkeling nog ) en Achterhoeks 

Voor bijna elke Achterhoekse plaats hebben wij online ‘filialen’ opgestart zoals Ontdek Doetinchem. Buiten de Achterhoek zijn we heel actief in Montferland, de Hanzesteden en de Veluwe waar we ook krachtige langjarige campagnes hebben lopen.

We zijn een organisatie met de langstlopende Achterhoek campagne. Onze kracht ligt in de intensieve samenwerking met ondernemers die we kennis & omzet brengen via onze kanalen. Maatwerk en resultaat voor iedere ondernemer , groot en klein.

We zijn verbinders en koppelen veel ondernemers met elkaar en staan ook altijd open voor een partnership. De publieke organisaties zien ons al die jaren vooral als concurrerend, wij zien alle toeristische inspanningen door wie dan ook voor een regio als positief 🙂

Jouw collega Martin Som in de regio Montferland heeft al meerjarige ervaring met ons mocht je meer informatie willen hebben. Je kunt met ons de Doetinchemse Ondernemers het beste van 2 werelden geven wat ook nodig is in de huidige zeer uitdagende tijd. Het gaat mij er vooral om dat je weet dat we bestaan, wij zijn volop bezig zoveel mogelijk iedereen te adviseren en te ondersteunen. Als je wilt kennismaken kan dit altijd bij ons in Didam of ik kom naar Doetinchem.

Rob Kraaijenvanger – Achterhoek Marketing / Partnership.nl

Email – 0626056457